Tuesday, March 15, 2011

rosmah patut minta maaf...

kah kah kah. hahahaha..apa la punya statement dia buat...tsunami disebabkan tidak menitik beratkan faktor alam sekitar dan perubahan iklim dalam pembangunan.. buat malu betul..kata FLOM( first lady of malaysia) .. sedih betul..orang semua pakat kesian  dan simpati dengan keadaan jepun  boleh pula keluar statement macam  ini..memalukan betul..




Kenyataan Rosmah yang dilaporkan kepada Awani, menjadi tajuk utama berita antarabangsa CNN, dan kini menjadi pendebatan hangat di laman sosial Facebook dan twitter.

3 comments:

mama maman said...

tak yah bagi komen la kalu setakat nak tunjuk pandai..... bersimpati lagi baik... benda nak jadi sekelip mata je jadi... keja tuhan bukan keja kita.... buat sebaik mana pun kalu tuhan nak bagi musibah... pasti la kena kan.... cuma tawakal dan redha ngan ketentuan Illahi...:)

Miss Tira said...

Pemikiran singkat bila berucap. Haaaish~

muslim said...

itu la pasal..haha...org nk ucap..dye pun nk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...