Friday, April 8, 2011

mintk maaf lama x hupdate...buzy lol..

Huh..lama gila aku tidak update my blog…so buzy ini bulan…asigment bertimbun..tesis kena jilid..dan sekarang aku bebas…hpy time…but not yet…kos my exam dalam semnggu lebih..kan best belajar xde exam..markah ambik dari kehadiran…hahahahaha…mesti best siot…btw aku mintak maaf sebb dah lama tak hupdate..bagi yang salu baca blog aku la..ngeee..btw wish me luck in my final exam…nak grade dah aku ni..hohoho…bye2 um…bye2 klu aku Berjaya lulus…kalu x lulus…um I coming again..i like u um..thts why I coming again..hahahaha …

2 comments:

Miss Tira said...

Semoga lulus. Kalau sayangkan UM kena lulus. Sebab banyak lagi ilmu nak belajar dekat luar tu. Hehe.

Bella said...

semoga grad bln 10 nanti.good luck.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...