Wednesday, April 13, 2011

Cara Nak Cover Malu atau sebarang cover…mesti korang sebegini rupa..gagagaga

cover bila jatuh tangga dekat suatu office

1. mak cik cleaner ni tak reti mop tangga ke? tengok nie.... tangga licin, habis aku jatuh…..geram tul
2. kasut lameeeee... tu yang licin sikit..bos lambat bagi gaji.. tu yang tak boleh beli kasut lagi…


cover bila jatuh dalam sebuah bas

1. ape nie main tolak-tolak orang pulak... (sedangkan tak de sape-sapa pun kat blakang dia..)
2. sape pijak kain aku nie... (sedangkan pakai suar ataw skirt)

cover bila terlanggar sebuah meja office

1. sape ubah meja nie kat sini... bangang btol...lain kali ubah la kat tmpat lain…bg luas sikit (sedangkan meja tu dah 2 tahun kat situ..korang mesti mcm tu)
2. adoiiii!!! kanta lekap aku hilang jatuh tadi.. tu yang aku  terlanggar meja  (sedangkan sejak azali mata die elok jerrr..)

Bila datang kerja lewat

1. sorry bos.. tayar motor saya pancit la... sedangkan kereta trang tang tang dpn ofice
2. hujan lebat gile tadi  bos... i berhenti kat bus stop tunggu hujan reda.. (sedangkan datang dengan kereta.).


Bila tak hantar kerja on time

1. bos semalam saya dah save dalam komputer, tetibe pulak hilang...komputer nie la salu wat hal..salu sangat bila save je   hilang..tensen ar mcm ni...(padahal buat pun belum)
2. sorry  bos, kertas keja kena air kopi la waktu nk hntar kat bos..pastu pendrive kat umah..bhn simpan dalam pendrive tu   ... bos bagi sket masa ye ???





4 comments:

Miss Tira said...

Erk tips yang bijak tapi menipu itu tak baik. Tak baik tipu bos woo. Lama-lama bos tahu juga. Yang lain tu cover laa macam mana. Orang tetap gelak juga. Hahaha.

Fyqa said...

hahha. best best.

mmg mcm ni kebiasaanya..tapi xbiasa buat pon. hihi

Cik Rimau said...

haha.. bole gak nak gune tips tipu bos tu.. hak3.. pinjam ayat boleh?? (sekali bos tau, naye makan pelempang).. hehe

muslim said...

hahahaha..skali skala...mau kaver sikit..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...